Indische Vereniging Kennemerland
DES

NIEUWS

Jubileumfeest 50 jaar DES

GRANDIOOS…...maar eigenlijk niet te omschrijven in 1 woord. Dat het een groot feest zou worden wisten we van te voren, dat de opkomst hoog zou zijn hoopten we. Dat de opkomst zo gigantisch en boven verwachting was is voor ons een opsteker geweest dat we op de goede weg zijn.

Er was voor elk wat wils, we hebben kunnen genieten van zang, dans en entertainment van en voor door jong en oud, lekker eten en drinken, gezellig ngobrol en dansen dansen. Alle generaties waren vertegenwoordigd, prachtig om te zien hoe men genoot van dit grote samenzijn. Het is een feest geworden waar we trots op kunnen zijn een feestje waarin onze slogan….Door Eendracht Sterk, zeker is waargemaakt.

Wij willen iedereen die is geweest en het feest tot zo’n succes hebben gemaakt hartelijk bedanken. Ook voor de complimenten en de vele positieve reacties die wij hebben mogen ontvangen van veel aanwezigen. De vrijwilligers die hun steentje hebben bijgedragen… TOP!! Jullie nogmaals bedankt voor het mogelijk maken van deze dag en avond!! Een impressie door middel van foto’s zal binnenkort te zien zijn op onze website.

Wij hopen dat u zich net zo geamuseerd heeft als ons en dat we u mogen verwelkomen op onze volgende feesten. Wellicht dat wij u dan mogen ontvangen als lid van onze vereniging!

Beste mensen, DES familie, terima kasih dan selamat tinggal! (bedankt en tot ziens!)